Az első visszajelzésről

Nem tudom látta-e, olvasta-e az eddig írottakat az illető, vagy csak az első mondatig jutott el, de jelezte nekem a Facebookon nyilvánosan valaki, hogy ő nem tette volna ki a születési dátumát.

Nos egyrészt azt gondolom ez az infó csakis azoknak mondd valamit, akik kicsit képzettebbek az asztrológia terén. Nem gondolnám, hogy olyan sok olvasóm fogja placiduszába bepötyögni ezt. Másrészt azt gondolom vannak akik “meztelen” fotókkal dicsekedhetnek, én nem, én a lelkemet teszem ki. Már legalábbis annak, aki képes e kódot Kódolni. Sőt magát a képletet is gondoltam feltölteni. Azt gondolom azért furcsa nekem ennek ellenérzése, mert ha mondjuk a saját kezirásommal írt bejegyzést írnék azt is csak hozzáértő grafológiát tanult személy tud bármit is levonnni, s azt gondolom a képlet is csak egy ilyen térképnek mondható valami, mint a kézirat. Az hogy térképet mutatok magamról annak aki tud olvasni belőle jól lehet egy meztelen képpel egyenlő, aminek biztos megvan a veszélye, de ez engem valahogy nem ijeszt meg. Ezen ruha nélkül láthatóvá teszem magam.

A lelkem amúgy is egy olyan kastélyba zárt valami, aminek körvonalait leírni csakis bizonyos határokon belül lehet. Egy illatot sem lehet leírni, egy ízt sem lehet lerajzolni stb. stb. Ettől kezdve nem sok mindent ír le rólam, mintahogy azt gondolom más sem s én magam sem tudunk leírni rólam se sokat.

Legszemélyesebb éltető forrásaimat, a Legszemélyesebb gyengeségeimet mások előtt rejtve tartani épp oly nehéz nekem, mint megnyílni….

Hogy a horoszkóp idegen kezekben miért tud veszélyes lenni nem tudom. Talán jobb lenne nem is meg tudni…. Mindennek ellenére tisztában vagyok pl. Steiner Gergely diplomás asztrológus tízparancsolatával a horoszkópok olvassáról. Olvastam. Azt is, hogy mit is írt nekem ő rólam. Több helyen jelezve s néhol kímelve – vannak dolgok, amik nem tartoznak senkire. Azóta sem értem miért nem. Sokszor épp ezen dolgok elmondása adott vagy adott volna magyarázatot bizonyos helyzetekben vagy épp bizonyos emberekkel kapcsolatban.

Hogy defekt-e nálam a túlzott mértékű kitárulkozás s emelett a túlzott be s elzárkozás, ami miatt nagyon is magányosan járom utam, nem tudom, de talán igen is van értelme, s nem értelmetlen….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.