Szüttyögéseim

Kb. 10 alkalom volt a terápiám eddig.

Nem volt egyszerű. A kezdeti lelkesedés természetesen alább hagyott. A terapeuta zseniális, nagyon tud, de szinte kiköveteli tőlem hogy igen is melózzak. Viszont egyértelműen ellenállok. Vannak dolgok, amikre én magam még nem állok készen ránézni. Pedig itt volna az ideje, s most lehetne.

Ehelyett inkább egy Facebook megosztásomon gondolkodtam el.

Egy kéz kezet fog egy csontváz kézzel három éve osztottam meg e képet azzal a szöveggel, h szövetséget kötöttem a halállal s nem először….

Elgondolkodtam, honnan is indulhatott, talán kétéves kisgyerekként, amikor a nagyim meghalt, aztán ugrottam az időben s az igen mély depressziós időszakok közepette mindig kacsintásaim voltak a halállal. Most eszembe jut az anyaméhben lévő ikertestvér is, ami az összes terápián keményen előjött, de inkább visszaugrok a depressziókhoz ahol a szellem-világ jelenléte mindvégig hangsúlyos volt… Kemény mély depressziós hangulatok érzések melyeket mostmár kívülről s kicsit felülről látok… Igen mindig tapadtak rám lelkek vagy szellemek. Ezek manifesztációja voltam hosszú évekig…. Aztán három évig együtt éltem A-val. Ő egy fura “indián”, aki elvitte magával a rossz szellemeket hosszabb szakításunk után. És csapódott hozzám egy olyan valami vagy valaki aki más volt, mint a többi….. Ekkor fogtam a halállal bizonyos szövetséget jelentő kézfogást….. És milyen érdekes ennek már három éve, a depresszió mélységeinek végét jelentette, hogy önerőből küldtem el annak lelkét vagy szellemét – azóta nincsenek mély-repüléseim… Ez egy fontos felismerés részemről….. Jó tudatosítani….

Az első visszajelzésről

Nem tudom látta-e, olvasta-e az eddig írottakat az illető, vagy csak az első mondatig jutott el, de jelezte nekem a Facebookon nyilvánosan valaki, hogy ő nem tette volna ki a születési dátumát.

Nos egyrészt azt gondolom ez az infó csakis azoknak mondd valamit, akik kicsit képzettebbek az asztrológia terén. Nem gondolnám, hogy olyan sok olvasóm fogja placiduszába bepötyögni ezt. Másrészt azt gondolom vannak akik “meztelen” fotókkal dicsekedhetnek, én nem, én a lelkemet teszem ki. Már legalábbis annak, aki képes e kódot Kódolni. Sőt magát a képletet is gondoltam feltölteni. Azt gondolom azért furcsa nekem ennek ellenérzése, mert ha mondjuk a saját kezirásommal írt bejegyzést írnék azt is csak hozzáértő grafológiát tanult személy tud bármit is levonnni, s azt gondolom a képlet is csak egy ilyen térképnek mondható valami, mint a kézirat. Az hogy térképet mutatok magamról annak aki tud olvasni belőle jól lehet egy meztelen képpel egyenlő, aminek biztos megvan a veszélye, de ez engem valahogy nem ijeszt meg. Ezen ruha nélkül láthatóvá teszem magam.

A lelkem amúgy is egy olyan kastélyba zárt valami, aminek körvonalait leírni csakis bizonyos határokon belül lehet. Egy illatot sem lehet leírni, egy ízt sem lehet lerajzolni stb. stb. Ettől kezdve nem sok mindent ír le rólam, mintahogy azt gondolom más sem s én magam sem tudunk leírni rólam se sokat.

Legszemélyesebb éltető forrásaimat, a Legszemélyesebb gyengeségeimet mások előtt rejtve tartani épp oly nehéz nekem, mint megnyílni….

Hogy a horoszkóp idegen kezekben miért tud veszélyes lenni nem tudom. Talán jobb lenne nem is meg tudni…. Mindennek ellenére tisztában vagyok pl. Steiner Gergely diplomás asztrológus tízparancsolatával a horoszkópok olvassáról. Olvastam. Azt is, hogy mit is írt nekem ő rólam. Több helyen jelezve s néhol kímelve – vannak dolgok, amik nem tartoznak senkire. Azóta sem értem miért nem. Sokszor épp ezen dolgok elmondása adott vagy adott volna magyarázatot bizonyos helyzetekben vagy épp bizonyos emberekkel kapcsolatban.

Hogy defekt-e nálam a túlzott mértékű kitárulkozás s emelett a túlzott be s elzárkozás, ami miatt nagyon is magányosan járom utam, nem tudom, de talán igen is van értelme, s nem értelmetlen….

Az első blogbejegyzés

2018.04.08-a van. Nyolc évnyi Fidesz kormányzás után Magyarországon a szavazás napja. Jelenleg én magam is szavazás előtt vagyok. Négy éve nem mentem el szavazni, mert akkor még nem érdekelt ennyire a helyzet. Azóta viszont elkezdtem politizálgatni. Ellenzéki Tv-t kezdtem nézegetni, amiből egyre kevesebb akad, hisz a médiát szinte felvásárolta a jobb oldal. Művész Párom Facebook oldalán nyílt baloldali, ellenzéki, aki művei mellett nyíltan szidalmazza a jelenlegi párt tevékenységeit. Anyámmal ebből a szempontból is egymásra találtak. A színházi téma mellett ez a nagy témakör, amiben rendkívül egyetértenek. Ennek ténye egy bizonyos biztonságot nyújt számomra. Az Ismerős közegben való mozgás biztonsága is sokat jelent lelki biztonságom miben létének. De térjünk vissza a választásokhoz. Mindjárt indulok szavazni. Életemben másodszor. Büszkévé tesz, hogy leadhatom szavazatom, vagyis nézeteim mibenlétének hangot adatok. 18 évesen az első szavazatom nem érdekelt ennyire, mint most ez. Csepp a tengerben, amit ér, de jelen esetben nem biztos…. Hisz minden szavazat fontos. Mégis elég felnőttnek érzem magam már hogy nekem is legyen véleményem. Mérföld kő ez most így 35 éves koromra.

Helló Világ!

Üdvözlet! Ez az első saját WordPress-bejegyzés.

Úgy döntöttem elkezdem a honlapomat építeni és a blogot  létrehozni, azon emberek segítése érdekében, akik kíváncsiak a gondolataimra. Bízom benne, hogy mindenki talál neki megfelelő bejegyzést majd. Gondolataim talán olyan értékkel bírnak majd, amikre az olvasóim is azt mondják majd, Igen megérte nyilvános közkinccsé tennem.

A tárhelyet a hostinger.hu biztosítja.

Ez egy előretelepített WordPress honlap.