Névjegy

1983.03.15-én születtem, Budapesten. (Asztrológiához értőknek 0.25-kor). (Halak – Nyilas vagyok, születési uralkodómmal és az Uránusszal az aszcendensemen)

2001-ben betegségem miatt magántanulóként érettségiztem, majd ott maradva az iskola padba Pedagógiai asszisztens lettem. A második évet –  gyógypedagógiai asszisztens képzést a felénél otthagytam betegségem és érzékenységem összjátékaként, majd egy újabb két éves Szociális asszisztens képzést csináltam végig.

2001 és 2003 között egy nálam három évvel idősebb, súlyos autista fiúnak voltam a nevelője, felügyelője, terapeutája. Erről írtam egy szakdolgozat-szerűséget is, amit ugyan nem adtam be, de a szülőknek és akik olvasták bizonyára egy élmény lehetett. Az akkori gyp. tanárom csak annyit közölt rá: Kiadható lehetne.

Jelenleg a Baptista Integrációs Központ által fenntartott hajléktalan szállón, szociális segítőként dolgozom, recepciósként, vagyis portásként az egyik soroksári telephelyen. Emellett további feladatom az Élelmiszerbankkal való kapcsolattartás.